Stall sjöviken

våra ponnyer

Miicas Billy

Billy är en shetlandsponny född 2011. Han är ett riktigt busfrö, och har alltid en räv bakom örat. Han har också ett hjärta av guld och ställer upp på allt man ber honom om. Det finns ingenting han inte tycker är roligt.

Det Billy älskar mest av allt är när han får komma ut och köra vagn i full galopp.

Miicas Ilvira, ”Viran”

 Viran är en shetlandsponny född 2017, som ägs och rids av Malins dotter Elvira, 5 år. Hon är den som bestämmer i hagen, och är precis lika envis som sin lilla ägarinna.

Viran och Roxie är systrar och lika gamla, men är ändå så himla olika varandra. Viran är inte den som gärna står och gosar någon längre stund, men hon älskar när hon får jobba med huvudet och är inte rädd för något. Agility och körning är hennes favoritgrenar.

Miicas Roxetta, ”Roxie”

Roxie är en shetlandsponny född 2017. Hon ägs och rids av Stinas dotter Svea. Roxie är stallets gosigaste häst, hon står gärna och bara myser en lång stund medan hon blir kliad bakom örat.

Det finns nog ingen häst som är snällare än Roxie. Det bästa hon vet är att bli ompysslad och att umgås med Svea. Svea tränar ofta Roxie helt lös, och hon följer efter henne var hon än går.

 

Fler ponnyer kommer att flytta in hos oss inom en snart framtid. Under tiden kan du njuta av lite bilder på de vi har här nedan: